Årets korthålls säsong har börjat

Efter en lång och mild vinter har vi nu fått njuta av solstrålarna och korthållsbössan har tagits fram för ytterligare en tävlingssäsong. Men det är flera saker vi måste titta på för att det skall bli en lyckad start. Här under följer vår tipsruta som följer med oss sedan tidigare år. 

gevär

 

 

Vi måste även påminna Er ungdomar om att ungdomssektionen även i år arrangerar ett träningsläger den 24-25 maj på Rosersbergs banan. Passa på att ta vara på möjligheterna att träna med våra ”något äldre” erfarna seniorer på ett sedan som vi tidigare märkt mycket uppskattat  kortläger i vårt eget län.  Mer information finner ni längst ner . 

 

hasses_tips_ruta

Träningsläger i korthåll för länets ungdomar!

24 – 25 maj på Rosersbergs skjutbana

Ungdomssektionen planerar en helg för länets ungdomar i korthållsskytte, likt den vi hade i Rosersberg förra året. Vi kommer skjuta med rem och alla tre ställningar. Både nybörjare i rem- och ställningsskytte och ni som kommit lite längre är välkomna! Vi träffas på lördagen efter att förbundsmästerskapet i liggande på 50m är avslutat, vi återkommer med tider till de anmälda. Vi skjuter, umgås, delar erfarenheter och har trevligt fram till söndag eftermiddag. Övernattning sker i en lokal vid skjutbanan, och måltiderna ordnas av oss. (Förbundsmästerskapet på 300m liggande går på söndagen, vill man vara med på det är det självklart helt ok att komma på lägret och vara med bara på lördagen.)

Avgift: 150 kr/deltagare (betalas kontant på lägret)

Anmälan senast 18 maj till Linda Bergman på 076-231 96 55 eller linda_bergman@live.se. Ange e-mailadress till de anmälda skyttarna så vi kan nå ut med vidare information.

Ni är hjärtligt välkomna att höra av er om ni har några frågor! Säg till om ni saknar utrustning så försöker vi hjälpa till att låna ut. Begränsat antal platser.

                                          Hoppas vi ses i Rosersberg 24-25 maj!

Mvh Ungdomssektionen i Stockholms skyttesportförbund trännare1003_ammo_150