Nominering av ungdomsledare genom Greger Åkesson och Sigge Sjöstrands minnesfond

 

Hej Alla ungdomsföreningar i länet

Som Ni kanske vet har Gregers minnesfond under ett antal år haft svårt att fungera som det var tänkt från början. Minnesfonden har drivits utav främst Sigge Sjöstrand.

Nyligen fick vi tyvärr höra att Sigge Sjöstrand stilla somnat in på Danderyds sjukhus den 23 dec. Begravning är bestämd till den 29 jan 2015, 13;30 Järfälla kyrka. Förbundskontot 221495-5 står öppet för ”minnesfonden”, skriv Sigges minnesfond på talongen.bild sigges bukett 28 jan 2015

Vi på ABu tyckte det skulle vara synd att lägga ner fonden och dess syfte och kommer därför att ta över ansvaret för minnesfonden några år framöver. Vi kommer även passa på att ändra lite på utgivningsreglerna och även skjuta till lite pengar varje år för att lyfta intresset inom länet.

Både Greger Åkesson och Sigge Sjöstrand var verksamma och hängivna ungdomsledare i Järfälla skyttegille. Efter att ha pratat med Sigurds dotter bestämdes det att vi efter övertagandet av fonden döper om den till .

 

”Greger Åkesson och Sigge Sjöstrands minnesfond”

 

Inför varje årsskifte kommer vi att ber Er där ute i föreningarna att skicka in nomineringar på de unga ungdomsledare som på ett utmärkt och föreningsinstruktivt sätt ställt upp för att gynna vår sport och vara en given länk mellan de äldre ledarna och ungdomsskyttarna i föreningen.
Den nominerade ungdomsledaren skall ha ställt upp på ett betydande sätt för den egna föreningen.
(finns det äldre ledare som Ni tycker skall uppmärksammas, passar Ni på att berätta lite om det åxså)Med ett enkelt brev som skickades in till ungdomsförbundets kansli senast den sista december,  förbundet har stängt lådan för denna gången
En liten grupp som sitter som styrelse för fonden kommer sen att utse ett par utav de nu insända förslagen som skall tilldelas en premie för sin fina ledarinsatser. Premien delas sen ut i i början av vår terminen.


isak
Vänliga skytte Hälsningar;

Bo Gillgren
Stockholms läns ungdomsskytteförbund