Uppdatering av Idrottslyftsmodulen

Onsdag 18 maj, torsdag 19 maj samt förmiddagen och del av eftermiddagen fredagen den 20 maj uppdateras Idrottslyftsapplikationen i IdrottOnline. Det innebär att Idrottslyftet är stängd under den aktuella tiden, det gäller för såväl förbund som föreningar.
Uppdateringen är omfattande och innebär att vi bland annat byter plattform från Sharepoint 2007 till Sharepoint 2010 och att vi förutom de nya funktioner som lagts till också flyttat stora mängder data.
Vi är därför tacksamma om ni efter uppdateringen är uppmärksamma på om något verkar konstigt och omgående rapporterar det till oss via vår Idrottssupport, helpdesk@rf.se.
Ytterligare en uppdatering kommer att genomföras i juni och vi har då möjlighet att göra nödvändiga korrigeringar.
Ovanstående innebär att de förbund som har för avsikt att använda hela applikationen från och med fredag kan börja lägga upp  förbundsformulär för år 5 och därefter omgående börja ta emot ansökningar från föreningar.
Godkännande av ansökningar kommer att kunna genomföras från den 1 juni.
Regeringen kommer att offentliggöra Idrottslyftet år 5 i samband med Riksidrottsmötet sista helgen i maj och vi vill därför inte att några projekt ska beviljas innan dess.
Utbetalningar kan verkställas från 1 juli, då Idrottslyftet år 5 startar.
Denna information är hämtad från Riksidrottsförbundets sida: http://www1.idrottonline.se/Nyheter/UppdateringavIdrottslyftsmodulen/