Vader: Stockholm

Nyhetsarkiv
Nyheter per kategori

Skaffa Swish till föreningen.

swish_bildFöreningslivet innebär ofta en hel del kontanthantering, administration som kan vara både krånglig och onödig. Hur många av oss tar inte betalt i luftgevärshallen för skott och tavlor eller tävlingsavgifter på plats.
Nu är det mänga som inte har kontakter på sig men alltid en mobil med Swish.

Med Swish blir det enklare, snabbare och säkrare att ta emot pengar för till exempel medlemsavgifter, startavgifter eller försäljningar och insamlingar. Ett eller flera Swish-nummer kan kopplas till föreningens konto. Därefter är allt som behövs för att göra eller ta emot betalningar, var och när som helst, en telefon med Swish-appen.

Kostnaden per mottagen Swish-betalning är 2 kr sedan tillkommer ev en årsavgiften.

Så fungerar Swish Företag/Förening

Vid anslutning till Swish Företag får du ett eller flera unika Swish-nummer. Numret, som börjar med prefixet 123 följt av sju siffor, kopplas till ditt konto. Din kund använder Swish-appen i sin mobil för att skicka betalningar och anger ditt Swish-nummer, belopp och valfritt meddelande. Så snart betalningen är godkänd kommer pengarna in på det konto som du kopplat till Swish och du får samtidigt en notifiering om betalningen till mottagarappen Swish Företag App.

Läs mer om Swish här

 

Comments are closed.