Vader: Stockholm

Nyhetsarkiv
Nyheter per kategori

Utbildningar under tidiga starten av Skytteåret 2018

Biträdande Föreningstränarutbildning Gevär

Vill du som förälder/skytt/ledare/ny tränare i föreningen gå en grundutbildning i säkerhet, träningslära, regler, skjutteknik och skjutställning? Eller vill du utvecklar ditt skytte? Då ska du fortsätta att läsa denna inbjudan till en spännande utbildningsdag. Söndagen den 18 februari kl. 09.00-18.00 genomför TVÖR biträdande föreningstränarutbildning nere i Tibble hallen. Utbildningen är första steget för att bli en föreningstränare inom Svenska Skyttesportförbundet. Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå utbildningen!

Kontaktperson: Viktor Stålhandske Datum: 2018-02-18 Plats: Tibblehallen Mer information på kurssidan
trännare

Föreningstränarutbildning Gevär

Vill du som förälder/skytte/ledare/tränare i föreningen fördjupa dig i säkerhet, träningslära, regler, skjutteknik och skjutställning? Då ska du fortsätta att läsa denna inbjudan till en spännande utbildningshelg. Den 2/24 till 2/25 kl 9.00 – 18:00 genomför TVÖR föreningstränarutbildning gevär nere i Tibble hallen. Utbildningen är det sista steget för att bli en föreningstränare inom Svenska Skyttesportförbundet. Du behöver ha gått Biträdande Föreningstränarutbildning Gevär eller ha erfarenhet av att träna skyttar samt att ha skjutigt innan. Känner ni att ni inte uppnår kraven? Ingen fara, kontakta i sådant fall Viktor så löser vi det,

Kontaktperson: Viktor Stålhandske Datum: 2018-02-24 – 2018-02-25 Plats: TibbleHallen Mer information på kurssidan

Comments are closed.