Vader: Stockholm

Nyhetsarkiv
Nyheter per kategori

Förbundsmästerskap Stå i Lg 2019 för Seniorer, veteraner och juniorer den 1 december i Tibblehallen

Förbundsmästerskap i Lg stå 2019 Sen, Vet och Jun söndagen den 1/12
Stockholms Skyttesportförbund Förbundsmästerskap, i stående luftgevär

Det var ett tag sedan som Täby arrangerade ett Förbundsmästerskap på luftgevär. Men nu är vi på banan igen med 14 nya Sius elektronikställ. Under 2019 har vi fått bidrag från AB förbundet, RF och kommunen till att utöka antalet elektronikställ från 4 till 14. Så sent som onsdagen före mästerskapet var Sius hos oss och kopplade in elektroniken till datorn i hallen.
Extra kul i år är att antalet juniorer har ökat sedan förra året. Men varten tog ni vägen Botkyrka och Södermalm-Liljeholm? Vi saknade er. Mästerskapet blev en rysare och för efter grundomgången var det lika mellan Mathilda Gustafsson från Bromma-Solna och hennes klubbkompis Jacob Kuylser. Peter Håll, Järfälla däremot tog redan efter grundomgången hem mästerskapet för seniorer. Margareta Ottosson tog ledningen i veteranmästerskapet och den behöll hon hela vägen in i mål. I juniormästerskapet var det jämnt och avgjordes först i sista skottet. Jacob vann med en tiondel för Mathilda. Grattis Jacob till segern. Men se upp för Mathilda som sköt i klass L13 och sköt 24 tior i grundomgången varav 15 tioettor. På tredje plats kom Jeanette Frycklund, Täby.
Grattis alla pristagare. Vi syns i Tibblehallen nästa gång. 

// Dan GillgrenComments are closed.