Armbågsmattor *= saknar Ni till Er förening ??

Hej alla föreningar
Jag har fått en fråga om de armbågsmattor som togs fram tidigare utav mig, de mörkgråa 20 mm tjocka, 500 breda x 680 långa tillverkade i typ Haglöfsmaterialet ( sensaten svarta, tar inte åt sig fukt) som används till bla liggunderlag. 
Tyvärr har jag inga kvar på lager sen förbundstiden, med har frågat tillverkaren om dagspriset för en ev ny beställning.


Kostnad idag per matta är ca 127 kr/st, närmare pris får jag när vi vet hur många jag kan beställa hem.


Hur ser det ut med Ert behov idag, kan det vara intressant att köpa några till Er verksamhet. Både till luftgevärshallen som till Era utomhusbanor. Det vore isåfall bra om vi kunde lägga en order på ett gemensamt antal eftersom de har en mingräns för produktionen.. 
Vet redan nu att Ununge och Täby är intresserade, vilka fler ??


Är Ni snälla och svarar mig ASAP om ni önskar beställa. Xantal eller gärna åxså ge mig ett svar att ni inte har något behov idag så vi slipper vänta på Er response. Maila. bo.gillgren@skjutbanan.com


Ha det gott
Bästa Skytte Hälsningar
Bosse Gillgren